Еволюцията е лъжа!

65541
Еволюцията е лъжа!

Поне така твърди Пол Браун в своя септемврийска реч, която разбуни духовете в САЩ, и то не само сред научната общност. ”Всичко онова, на което са ме учили – за еволюцията, ембриологията и теорията за Големия взрив, са лъжи, идващи директно от Ада”.

Звучи като думите на фанатизиран християнски или мюсюлмански проповедник, но случаят съвсем не е такъв. Пол Колинс Браун Младши е член на Републиканската партия, както и представител на щата Джорджия във висшият орган на законодателната власт в САЩ – Конгресът. Пол е високообразован – завършил е химия, има и докторска степен по медицина.

Без растителна храна хората щяха да са с недоразвит мозък

Човешки същества са започнали да ядат растения преди 80 хиляди години, установиха учени от университетите "Уейк Форест" в Северна Кар...

Въпреки това, в своята реч на 27 септември тази година на банкет в евангелистката Liberty Baptist Church в Хартуел, Джорджия, конгресменът изказва няколко, меко казано, странни твърдения.

”Целта на всичко това е да лиши мен и всички останали, които са учили тези лъжи, от разбирането, че имаме нужда от своя Спасител.

Разбирате ли, като учен съм достигнал до много научни факти, които показват, че това всъщност е една много млада планета. Не мисля, че Земята е на повече от 9000 години. Вярвам в това, че е създадена за шест дни, точно както пише в Библията”.

Това не е първият случай, в който Браун привлича вниманието на медиите и обществеността със смели изказвания и инициативи. Освен че през 2008 нарече новоизбраният президент Барак Обама социалист и предупреди, че той може да започне марксистка диктатура, през 2009 г. Браун предложи 2010-а да бъде обявена за ”година на Библията”.

Как ще изглежда човекът от бъдещето

Портрет, който показва как ще изглежда човека след хиляда години в резултат на продължаващата еволюция, бе представен от британските ...

Източник: huffingtonpost.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com